U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Eerste lesweek 2018-2019 Bericht geplaatst op: 11-7-2018

Geachte ouder(s) verzorger(s) en leerlingen,

 

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad.

We begrijpen dat iedereen heel benieuwd is naar het rooster, de klassen en wie de coach wordt komend schooljaar. Op maandag 3 september wordt in de loop van de dag Magister opengezet en is alles zichtbaar.

Van 5 t/m 7 september vanaf 08:30 uur tot 12:50 uur is er een introductieprogramma voor de klassen 2 t/m 6, de brugklas start op 3september en is hier apart over geïnformeerd. Voor het programma van klas 2 t/m6 heb je een opgeladen laptop, pen en papier en de klassen 4 t/m 6 een agenda bij je. De lokalenindeling voor de introductiedagen hangt woensdagochtend in decentrale hal.

We krijgen jaarlijks verzoeken om van klas te wisselen, maar helaas kunnen we niet aan deze verzoeken voldoen. De belangrijkste reden hiervoor is van roostertechnische aard. Wij hebben er dan ook voor gekozen om in de komende periode tot de herfstvakantie de klassen zoals ze zijn ingedeeld ongewijzigd te laten. Mocht in de komende periode tot de herfstvakantieblijken, dat hierdoor een onwerkbare situatie is ontstaan, dan zal er gekeken worden of er een mogelijkheid bestaat tot een aanpassing.

 

 

Met hartelijke groeten,

Mevr. M.C. Engbrenghof

 

 

 

 

 Terug