ACT. activiteiten kerstvakantie

Door de nieuwe corona-maatregelen kunnen veel activiteiten de komende tijd niet doorgaan. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is het echter wel toegestaan om buiten in groepsverband te sporten. Daarom biedt ACT. voor de Toekomst! nu diverse sportactiviteiten aan onder de naam: ACT. Extra!

In de periode 21 december 2020 tot en met 18 januari 2021 worden verschillende gratis corona-proof sportactiviteiten aangeboden voor scholieren op de basisschool en jongeren tot en met 17 jaar. Dus wil jij de aankomende tijd tennissen, bootcampen, golfen of een andere leuke activiteit doen? Schrijf je dan snel in via de website.
Deelname aan de activiteiten is gratis. Op de website vind je de beschikbare tijden, data en leeftijdscategorie├źn. Per activiteit is er beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Achtergrondinformatie
ACT. voor de Toekomst! of kortweg ACT. is onderdeel van het IJslands preventiemodel. Binnen dit model wordt een breed aanbod aan vrijetijdsbesteding of naschoolse activiteiten aangeboden, die zoveel mogelijk worden begeleid door professionals. De voordelen van een breed aanbod aan vrijetijdsbesteding of naschoolse activiteiten - begeleid door professionals - zijn groot, leert de ervaring van IJsland. Jongeren besteden meer tijd aan sport, muziek, cultuur of andere activiteiten en hebben plezier in het ontdekken en verder uitbouwen van hun ervaringen en talenten. Om deze reden is ACT. in het leven geroepen door Gemeente Texel in samenwerking met verschillende partners. In verband met de corona-maatregelen gaat blok 3 van ACT. niet door en wordt dit alternatief tijdens de lockdown aangeboden.

Meer nieuwsberichten