Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Het wordt voor jongeren steeds moeilijker om elkaar te ontmoeten. De scholen zijn dicht, je kunt niet naar de sportclub of toneelschool en daarbij is het ook nog eens lastig om 's avonds met elkaar af te spreken. Om te voorkomen dat jongeren zich vervelen in de aankomende periode, hebben de regiogemeenten van de Kop van Noord-Holland de krachten gebundeld en een agenda met activiteiten opgesteld. Daarbij wordt ook nagedacht over activiteiten op de langere termijn en voor verschillende doelgroepen.

 

Tijdens de voorjaarsvakantie worden er in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse (online) activiteiten aangeboden. Van sportief tot gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin. Voor meer informatie en aanmelden ga naar deze site.

Fortnite toernooi
Dinsdag 23 februari is er een online FORTNITE toernooi met Den Helder en Texel. Wie is er nu beter? Den Helder of Texel? 
Aanvang is om 18:30 uur en we zullen rond 21.00 uur klaar zijn.
Let op! Vergeet niet om Fortnite een dag van te voren al te updaten! Dit duurt vaak wel even en we willen niet dat je te laat komt.

De prijzen zijn:
1e plaats - Bol.com bon twv 50 euro
2e plaats - Bol.com bon twv 40 euro
3e plaats - Bol.com bon twv 30 euro

Pub quiz
Ook organiseren LINK projecten, ECV esports en Stichting Verantwoord Gamen voor de 4 Kopgemeentes een gezellige PUB QUIZ voor het hele gezin! Strijd samen met je familie tegen andere gezinnen uit de gemeente. Er komen vragen voorbij voor jong en oud, dus doe gezellig samen mee en bundel alle gezamenlijke kennis. We maken er met z’n allen een leuke avond van!

Voor de top 3 hebben we leuke prijzen voor het hele gezin:
1e prijs: Een High Tea thuisbezorgd voor het hele gezin, verzorgd door een lokale horeca
2e prijs: Een pakket voor het hele gezin twv 75 euro, samengesteld bij lokale winkels
3e prijs: Een bordspel naar keuze twv maximaal 50 euro

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in op deze site.

Schagen: maandag 22 februari 19.00-21.00 uur
Den Helder: woensdag 24 februari 19.00-21.00 uur
Hollands Kroon: vrijdag 26 februari 19.00-21.00 uur

Texel: zaterdag 27 februari 19.00-21.00 uur
Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail van de inschrijving. Verdere details en de link naar de Pub Quiz worden een dag van tevoren verstuurd. 
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Katy Taylor via katy@linkprojecten.nl

Meer nieuwsberichten