Eerste schoolweek

We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad. Er ligt weer een heel nieuw schooljaar voor ons en wij hebben er zin in! We zijn blij met de in totaal 131 nieuwe brugklasleerlingen en heten hen speciaal van harte welkom. De burgklasleerlingen kunnen maandag en dinsdag hun laptop ophalen en vanaf woensdag 25 augustus start het nieuwe schooljaar voor alle leerlingen. Op vrijdag 20 augustus zijn alle leerlingen en ouders per mail met een brief geïnformeerd over het programma van de eerste schoolweek.
 
De brieven zijn hier terug te vinden:
Als school communiceren we zoveel mogelijk via het weeknieuws. We versturen wekelijks op vrijdagmiddag een nieuwsbrief die ouders en leerlingen automatisch krijgen. Als u de nieuwsbrief wilt ontvangen op een ander mailadres of wilt doorsturen aan een andere belangstellende, dan kunt u zich aanmelden via de link op de website.
 
Coronamaatregelen
Tot 20 september zijn scholen voor voortgezet onderwijs nog verplicht om een aantal coronamaatregelen te nemen, ouders en leerlingen zijn ook hierover via de mail met een brief ge├»nformeerd. Deze brief is via deze link  te lezen. 
 
Wij wensen iedereen een goed schooljaar!

Meer nieuwsberichten