Hart onder de riem

De steeds veranderende regels vragen van ons als school om steeds opnieuw te anticiperen. Soms zijn we het eens met de regels en soms zouden we het liever een beetje anders willen, een meer maatwerkoplossing die past bij onze eilandschool. Toch kan dat niet. De richtlijnen zijn dwingend, we dienen deze dus op te volgen. We maken er met elkaar daarom het beste van. 

Dat we dit op Texel best goed doen, blijkt uit verhalen van andere scholen in het land en uit de regio. Veel scholen kampen met leerlingen die niet in beeld zijn of er zijn scholen die veel minder lessen kunnen aanbieden. Op Texel hebben we alle leerlingen in beeld en bieden we vrijwel alle lessen (fysiek of  online) aan. Hiermee blijven we ruimschoots voldoen aan de wettelijke onderwijstijd en worden te grote achterstanden voorkomen. 

We zijn trots op onze leerlingen die zo goed meedoen met de soms lange lesdagen online. We zijn ook trots op onze docenten en alle andere medewerkers, die steeds weer meebewegen en steeds opnieuw hun schouders eronder zetten, omdat we met elkaar mooi en goed onderwijs willen blijven verzorgen. Vandaag zetten we daarom onze medewerkers in het zonnetje, zij maken dit mogelijk! Als hart onder de riem ontving iedereen vandaag een bloemetje thuis. 

Meer nieuwsberichten