Na school even je zinnen verzetten?

Wil jij na school ook even totaal iets anders doen? Even je zinnen verzetten en chillen of juist lekker actief bezig zijn? ACT.voor de toekomst! biedt Texelse jongeren tussen de 12 en 18 jaar verschillende (gratis) activiteiten aan na schooltijd. Er zijn zes categorieën: Buiten, Sportief, Creatief, Technisch, Ontspannen en Extreme. Vette kans dat er dus wat voor je bij zit. Benieuwd? Check acttexel.nl.

Geen kosten, wel commitment
Meedoen aan een ACT-activiteit is gratis. Wat wij wél van je willen is commitment. Je mag één proefles volgen, daarna besluit je of je stopt óf het volledige aantal weken meedoet. Als je meedoet, verwachten we dat je alle lessen volgt.
Het activiteitenaanbod wisselt; ACT moet groeien. We beginnen met een paar activiteiten, de bedoeling is dat er steeds meer is om uit te kiezen. Houd de site dus goed in de gaten! Meedenken?
Heb je een idee voor een activiteit? Suggesties? Lijkt het je leuk mee te denken? Je bent van harte welkom! Neem contact op via IJsland@texel.nl. Hoezo ACT. voor de toekomst?
ACT. voor de Toekomst! komt voort uit de pilot IJslands Preventiemodel. Binnen deze pilot werkt de gemeente samen met allerlei partijen op het eiland en betrokken ouders aan het plezierig en gezond opgroeien op Texel. We richten ons daarbij op drie speerpunten: welzijn verbeteren, ouderbetrokkenheid en vrijetijdsbesteding. Het speerpunt vrijetijdsbesteding is omgedoopt tot ACT. voor de Toekomst! Verschillende partijen (het jongerenwerk, de buurtsportcoaches, de cultuurcoach, cultuur- techniek- en sportaanbieders, het bedrijfsleven) werken samen met de gemeente aan een breed naschools aanbod op Texel.

Meer nieuwsberichten