No module Published on Offcanvas position

Nadia Flach, docent aardrijkskunde

Ook Nadia ging als kind op vakantie op het eiland, kamperen in de duinen van het Kogerstrand. De liefde voor het strand zat er al vroeg in. Toen Nadia in het laatste jaar van haar studie zat, zag een advertentie van de OSG in de Volkskrant.

“Ik kon natuurlijk ook veel dichter bij mijn oude woonplaats Eindhoven een baan krijgen, maar ik was wel toe aan iets anders. Ik solliciteerde, werd uitgenodigd voor een gesprek (waarvoor ik drie uur moest reizen en ik daarom meteen een aantal dagen op de camping aan mijn sollicitatie toevoegde) en werd aangenomen.”

Nadia woont in Den Helder: “Omdat ik kon aantonen dat ik in de regio kwam werken en van ver weg kwam, kreeg ik voorrang en had ik al snel een leuke en betaalbare huurwoning! De reistijd is soms wel vervelend, maar iedereen houdt er altijd rekening mee dat je de boot moet halen.”

Het leuke aan werken op de OSG vindt Nadia de sfeer. “Op het eiland krijg ik altijd een vakantiegevoel, vooral in de zomer. Ik vind de school heel prettig omdat er een fijne sfeer is, zowel onder de collega's als met de leerlingen. Ik werd in mijn eerste weken goed opgevangen door collega's en iedereen was meteen heel open en vriendelijk. Er werd tijd gemaakt voor een praatje hier en daar, dat heb je niet op elke school!”

Nadia’s tip aan nieuwe docenten: Stel veel vragen, leer mensen kennen en heb plezier met de leerlingen!

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail:


<style>
.module-titlemeerberichten h3.sppb-addon-title::before,
h3.sppb-addon-title::before,
.view-article.layout-default h1::before,
h1.sppb-addon-title::before,
h3.module-titlemeerberichten::before,
div.item-title h2::before,
.decanaatsectie .datumcol p
{
background-color: #346fb0 !important;
}

.imgLeerling {

border-color: #346fb0 !important;

}
</style>