Schoolkrant

Bestuursklas Jong Texelfonds

Het Jong Texelfonds geeft voor de vierde keer op rij een bestuursklas! Al 30 deelnemers hebben de laatste drie jaar met veel plezier en enthousiasme de bestuursklas bijgewoond en hebben er enorm veel van geleerd of iets mee gedaan!

Dit jaar ben jij op 25 februari, 3 en 10 maart van harte welkom om meer te leren over een bestuur en hoe het allemaal in zijn werk gaat. De bestuursklas bestaat uit drie sessies die ongeveer 1,5 uur zullen gaan duren. We starten om 15:00 
Dit jaar zullen er ook een aantal ervaren en intrigerende gastsprekers zijn vanuit het beroepenveld die jou graag iets willen bijbrengen over zijn/haar beroep en hoe dat wordt gebruikt in een bestuur. De leden van het Jong Texelfonds zullen hun eigen ervaringen ook met liefde aan jullie meegeven. Daarbij gaan wij samen met jou aan de slag om je een goed beeld te geven van wat het besturen eigenlijk inhoudt.

‘Ben jij de bestuurder van de toekomst?’. Na deze sessies kun je deze vraag zelf beantwoorden!
Je wordt goed verzorgd bij deze sessies, en krijgt na de drie sessies een officieel certificaat, die zeker niet zal misstaan op je CV in de toekomst.

Ben je ondernemend en houd je van doorpakken of ben je gewoon geïnteresseerd in besturen? Geef je dan op via secretaris@jongtexelfonds.nl . Zet in de e-mail je naam, leeftijd en klas. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 februari. Ook is beperkt plek. Dus meld je snel aan!

We hopen je terug te zien bij onze sessies!

Het Jong Texelfonds-bestuur

Meer artikelen uit de schoolkrant: