Schoolkrant

Even voorstellen: redactie van de schoolkrant

Dit schooljaar heeft de schoolkrant zes redactieleden. We stellen ons kort even voor:

 thomasvandervlerk

Thomas 

Ik ben Thomas van der Vlerk, 16 jaar en zit in V5. Ik ben de hoofdredacteur van de schoolkrant. Je zou  mij ook nog kunnen kennen van de leerlingenraad of andere besturen. Ik ben bij de schoolkrant gekomen omdat ik het leuk vind om met media bezig te zijn. 

 

michaelmaas2

Michael

Ik ben Michael Maas en ben redactielid geworden omdat ik van schrijven hou. Verder zijn mijn hobby's: naar de paarden gaan en theater. 

 

Alissa

Ik ben Alissa Lamers en zit in de vijfde klas van VWO. Ik zit sinds vorig jaar bij de schoolkrant, maar alsnog voelt het wel een beetje 'nieuw' allemaal. Mijn taak wordt beschreven als journalist, dat betekent dat je mij vooral ziet schrijven.

robindejong 

Robin

Ik ben Robin, mijn voornaamwoorden zijn zij (meervoud) en hun en ik ben 16 jaar oud. Ik hou van muziek en ben gek op lezen. Ook schrijf ik gedichten en mijn eigen nummers. Naast muziek ben ik ook ge├»nteresseerd in kunst en psychologie. 

 

luna en jamila

Jamila

Ik ben Jamila, ik ben 15 jaar en zit in V4a. In mijn vrije tijd lees ik graag en ik ben sinds kort weer gaan dansen. Ook hou ik veel van schijven, daarom ben ik ook bij de schoolkrant gegaan. Voor de rest ga ik ook graag met vrienden wat doen, maar thuis Netflixen is toch ook wel fijn. 

Luna

Mijn naam is Luna, ik zit net zoals Jamila in V4a en heb nog wat jaartjes te gaan. Ik ben bij de schoolkrant gekomen omdat ik schrijven leuk vind. Maar niet alleen is schrijven leuk, het is ook belangrijk. Je kunt er mensen mee bereiken. En onderwerpen naar boven brengen die belangrijk zijn! Zelf vind ik veel dingen belangrijk. Een paar dingen die ik belangrijk vind: sport, het klimaat, dieren en muziek. Daar doe ik dan ook graag dingen voor en deze dingen breng ik ook graag onder de aandacht. 

 

Volg ons ook op Instagram!

Meer artikelen uit de schoolkrant: