Schoolkrant

Even voorstellen: redactieleden van de schoolkrant

Dit schooljaar heeft de schoolkrant zes redactieleden. We stellen ons kort even voor:

Thomas 

Ik ben Thomas van der Vlerk, 15 jaar en zin in V4a. Ik ben de hoofdredacteur van de schoolkrant. Je zou mij ook nog kunnen kennen van de leerlingenraad of andere besturen. Ik ben bij de schoolkrant gekomen omdat ik het leuk vind om met media bezig te zijn.

Ik hoop dat de schoolkrant onder de naam HB-News nog lang zal blijven bestaan. 

Fedde 

Ik ben Fedde van Overmeeren en zit in M4a. Ik ben vervangend hoofdredacteur en doe van alles en nog wat voor de schoolkrant. Als je iets wil weten of een leuk idee hebt voor een artikel, spreek me dan gerust aan.

Sophie

Ik ben Sophie de Jong, ik zit in V4a en ik ben fotograaf voor de schoolkrant. Ook schrijf ik af en toe artikelen. 

Alissa

Ik ben Alissa Lamers en zit in V4a. Ik ben nog redelijk nieuw bij de schoolkrant, dus wat mijn taak is kan ik nog niet echt vertellen. Stukjes schrijven heb ik altijd leuk gevonden, alleen deadlines? Ja, daar ben ik niet zo goed in ;) 

Goos

Mijn naam is Goos van de Belt en ik ben 13 jaar oud. Ik ben journalist bij de schoolkrant. Mijn hobby's zijn gitaarspelen en gamen. Mijn taak bij de schoolkrant is vooral om interviews af te nemen en artikels te schrijven. 

Michael

Ik ben Michael Maas en ik zit in M1a. Ik had gezien dat de schoolkrant nieuwe leden zocht. Dat leek mij erg leuk, want het lijkt mij leuk om artikelen te schrijven. Mijn hobby is theater, dat doe ik bij Artex in Den Burg. Verder heb ik ook nog een shetlander en die heet Vivaldi. Ik ga iedere avond naar de paarden om ze te verzorgen en af en toe ook in de ochtend. Verder hoop ik natuurlijk dat ik het leuk ga vinden bij de schoolkrant. 

 achtergrond

Volg je ons al op Instagram?

 

 

Meer artikelen uit de schoolkrant: