Schoolkrant

Halloweenfeest voor de onderbouw

Donderdag 31 oktober werd er voor alle leerlingen van de onderbouw een Halloweenfeest georganiseerd in de fietsenkelder van de school. Veel docenten en leerlingen hadden zich geweldig verkleed. 

Natuurlijk was Young 4 Ever er ook met hun alcoholvrije cocktails en net zoals met het Valentijnsfeest kon je nu zelf ook cocktails maken.

Je kon ook wonden laten maken in het technieklokaal bij mevrouw Van de Vijver. Zij stond met allerlei schmink klaar om de meest enge nepwonden te
maken. Er was ook de mogelijkheid om zelf nepwonden te maken. Ze zagen er allemaal heel realistisch uit!

Op het Valentijnsfeest werd er altijd een koning en een koningin van het feest gekozen. Maar dit keer hadden we een verkiezing voor degene die het beste kostuum droeg. De mensen die dit jaar hadden gewonnen hadden super erg hun best gedaan en de kostuums zagen er heel erg leuk uit!

Ook de muziek op het feest was goed uitgekozen. Iedereen kende de meeste liedjes wel. Er werd volop gedanst, zelfs door de docenten! Het was ook mogelijk om zelf nummers aan te vragen, dit werd dan ook veel gedaan. Het eten was ook goed geregeld, met bonnen kon je broodjes halen en de brugklassen hadden koekjes gebakken en hapjes gemaakt bij D & P. 

Bekijk onze foto's van het Halloweenfeest op Instagram.

Geschreven door: Sophie de Jong

 

Meer artikelen uit de schoolkrant: