Schoolkrant

HET JONG TEXELFONDS ZOEKT EEN NIEUWE SECRETARIS!

Ben jij een gemotiveerde en gestructureerde jongere die op de middelbare school zit, tussen de 13 en 18 jaar oud is en zich graag verder wil ontwikkelen? Vind je het leuk om je mening te geven en iets te betekenen voor de Texelse jongeren? Dan is deze functie helemaal iets voor jou!

Wat wordt er van je verwacht? Het maken van een agenda samen met de voorzitter, contact houden met het Texelfonds, meedenken in en over het bestuur, je mening geven over aanvragen en het maken van notulen. 

Wat is het Jong Texelfonds? Wij zijn het enige fonds in Nederland wat echt voor, door en van jongeren is. Wij helpen je graag met het financieren, uitvoeren of bedenken van een plan! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op www.jongtexelfonds.nl

Denk je nou dit is echt iets voor mij of wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@jongtexelfonds.nl met daarin: naam, leeftijd, in welke klas je zit en een stukje waarin je iets over jezelf vertelt en je motivatie waarom je graag de nieuwe secretaris zou willen worden. Even een DM sturen naar @jong_texelfonds op insta kan natuurlijk ook!

Wie weet tot snel!

Meer artikelen uit de schoolkrant: