Schoolkrant

Leerlingen 3vmbo organiseren tuinconcerten

In de week van 8 tot 12 juni hebben leerlingen uit de derde klas van het vmbo tuinconcerten georganiseerd in de Gollards en Hollewal. Deze leerlingen hebben het keuzevak evenementen gevolgd. 

De leerlingen hebben een stukje geschreven over het evenement dat zij zelf georganiseerd hebben: 

Tuinconcert 8 juni | Hollewal

Op maandag 8 Juni hebben we een evenement georganiseerd bij de Hollewal in Den Burg. Hierbij hebben we drie mensen gevraagd om hun optreden te doen in de tuin.

Dit was een optreden met verschillende leuke liedjes. Veel mensen hebben toen een uur lang van de gezellige muziek kunnen genieten, ondanks de periode waarin hij/zij zich bevindt op dit moment.

Aan het begin hebben wij dit evenement zelf geopend en aangekondigd. Aan het einde hebben wij het ook afgesloten na een geslaagde middag met drie bloemetjes voor elk van de artiesten één.

Doris en Jesper 

dorisenjesper

Tuinconcert 9 juni | Gollards

Wij zijn Jochem en Sep en we hadden voor dinsdag 9 juni een band (Scheepstuig) geregeld voor de Gollards.

Dit moesten wij doen voor het keuzevak evenementen. Wij hebben zelf gebeld naar de band en die vonden het gelijk leuk om op te komen treden.
Het Scheepstuig speelde leuke gezellige muziek voor de ouderen, er keken best veel mensen. Wij vonden het leuk om het concert te organiseren.

Jochem en Sep 

2scheep

Tuinconcert 10 juni | Gollards 

Wij zijn Serahja en Mandy en we moesten een tuinconcert organiseren bij de Gollards.

We hadden zelf iemand geregeld in plaats van iemand die school had voorgesteld. Wij hadden Thomas gevraagd om muziek te komen spelen, hij speelde gitaar en zong. Hij heeft in 4 verschillende tuinen 15 minuten gespeeld. De samenwerking is prima verlopen, maar we vonden de opdrachten minder leuk.

thomas3

Tuinconcert 11 juni | Hollewal

Wij zijn Maartje en Max en voor evenementen hebben wij een tuinconcert gehouden bij de Hollewal.

Door het slechte weer is het concert in het strandhuisje gegeven, hierdoor konden de bewoners de nummers horen. Wij vonden het heel leuk om te organiseren.

1

Bingo 12 juni | Hollewal 

Wij zijn Pax en Devin en wij hebben een bingo georganiseerd bij de Hollewal. Wij hebben zelf voor prijzen gezorgd. We hebben er erg veel plezier in gehad en we hopen dat we de ouderen zich goed hebben vermaakt.

5

Meer artikelen uit de schoolkrant: