No module Published on Offcanvas position
1.jpg
3.jpg

Ziekmelden van leerlingen

Ziek- en afwezigheidsmeldingen worden gedaan bij de leerlingenbalie. Als een leerling ziek of afwezig is, moet dat door een ouder/voogd worden gemeld. Dit kan telefonisch, het liefst tussen 7.30 en 8.15 uur door te bellen met 0222 363 073. U beluistert een bandje, waarop u duidelijk de naam, de klas en de reden voor afwezigheid van uw kind inspreekt. De medewerker van de leerlingenbalie verwerkt dan de melding. In geval van twijfel of onduidelijkheid belt de medewerker u terug.

Op de dag dat de leerling weer naar school komt, kunt u via hetzelfde telefoonnummer beter melden. Leerlingen die na een weekeinde nog steeds ziek zijn, moeten opnieuw worden ziekgemeld. Leerlingen die tijdens schooltijd ziek worden en naar huis willen, moeten zich eerst melden bij de leerlingenbalie. De medewerker van de balie noteert de ziekmelding en neemt contact op met de ouder/voogd om deze te informeren van de ziekmelding.

Als uw kind ziekgemeld is en hij of zij heeft een pta-toets, dan vragen we u het formulier in de link in te vullen en naar sturen. Op die manier behoudt uw kind het recht op een herkansing.

Vrij vragen

Als een leerling een afspraak heeft voor een rijexamen, bezoek tandarts, orthodontist, huisarts of specialist vewachten we dat de ouder/voogd dit tijdig meldt via de ziek- en afwezigheidslijn (0222 363 073). In geval van twijfel of onduidelijkheid wordt de ouder/voogd teruggebeld.

Verlof, anders dan vakantieverlof (denk aan vrij vragen voor bruiloft, verhuizing, e.d.), moet worden aangevraagd bij de teamleider via het aanvraagformulier 'verlof aanvragen', dat te vinden is op de website.

Image

Downloads

  • Verlof aanvragen (formulier)

  • Buitengewoon verlof aanvragen - procedure

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: