Slider

Open dag en voorlichting

Om kennis te maken met je nieuwe school organiseert de OSG een open avond, een inschrijfavond en een kennismakingsmiddag.

Open avond

De open avond is op 2 februari 2021 en is bedoeld voor jou en je ouders om kennis te maken met OSG De Hogeberg, met de docenten die er lesgeven en de vakken die bij ons gegeven worden. Het is een leuke avond waarbij je rondgeleid wordt door leerlingen van de school. Je krijgt veel informatie, maar mag ook zelf rondlopen. Op deze verkenningstocht kom je in verschillende lokalen en worden er mini-lesjes en presentaties gegeven. Ook mag je een kijkje nemen in de mediatheek, ons laboratorium, op onze leerpleinen en in de rest van de school.

Inschrijfavond

De inschrijfavond is op 10 maart 2021. Op deze avond kan je je inschrijven voor de OSG, neem wel je ouder(s)/verzorger(s) mee. Je krijgt een uitnodiging via de basisschool.

Kennismakingsmiddag

Naast de open avond en inschrijfavond is het ook fijn om je nieuwe klasgenoten en je coach te leren kennen voordat je op school begint. Daarom organiseren we aan het einde van het schooljaar voor alle nieuwe brugklassers een kennismakingsmiddag.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een rondleiding tijdens een gewone schooldag dan kunnen je ouders je opgeven voor een rondleiding bij ons secretariaat (secretariaat@dehogeberg.nl of 0222-312121) onder vermelding van naam, basisschool en telefoonnummer waarop je ouders bereikbaar zijn. Je ouders komen natuurlijk mee!

Image

Nieuwsartikelen & documenten voor ouders

Image