Bericht van de ouderraad

De eerste ouderraad vergadering van schooljaar 2021-2022 zit er op. Een avond waarin we kennis maakten met Titia en Dorien en afscheid namen van Rob, Daniel en Brenda. Gezamenlijk zaten zij maar liefst 25 jaar in de ouderraad! We willen hen graag bedanken voor alle inzet die zij met elkaar hebben getoond! Met hun vertrek en het vertrek van nog weer drie leden aan het einde van het schooljaar zijn wij dringend op zoek naar jou! 

Wat doet de ouderraad?
‘It takes a village to raise a child’, of in ons geval: ‘it takes an island to raise a child’. 
Wij, ouders, hebben daar een groot aandeel in. Wij kennen onze kinderen en zien en horen veel over wat er speelt op het eiland, op en buiten school. Als jij als ouder iets bespreekbaar wilt maken kan je te allen tijde iemand van de ouderraad bellen of een mail sturen om je vraag of opmerking neer te leggen.
Jullie vragen en opmerking leggen wij ongeveer eens in de 8 weken voor aan de schoolleiding. Wij denken met elkaar na over eventuele mogelijke oplossingen en de zaken die besproken zijn, zullen ook via de oudergeleding in de MR besproken worden. Op die manier houden we de lijntjes kort en doen we ons best ieders stem te horen en te behandelen.

Maar de ouderraad doet nog meer! Meer informatie (en contactgegevens) vind je op de website van de school.

Doe jij ook mee?
De ouderraad bestaat bij voorkeur uit minimaal 8-9 ouders. Wij zoeken dus op korte termijn  ouders die willen aansluiten. Ben je enthousiast geworden  en wil je actief meedenken en meedoen, laat het ons dan weten!

Wil je eerst nog iets meer informatie, bel of mail naar: ouderraad@dehogeberg.nl. Met vriendelijke groet,

De ouderraad OSG de Hogeberg; Marit Visser                            
Renate Daman
Titia Klok-Otten
Martin Zeeman           
Duncan Whyte
Aryan Boshuis
Dorien Boer

Meer nieuwsberichten