Gezocht Ambassadeurs voor de Tall Ships Races 2023

De Tall Ships Races 2023 vinden plaats van 29 juni tot en met 6 augustus 2023. Hierbij zullen internationale Tall Ships de Noordzee verkennen. Om voor deze editie van 2023 zeiltrainees te werven om mee te varen met de races zijn we opzoek naar ambassadeurs die deze zomer mee willen varen. Deze ambassadeurs zullen komend jaar andere jongeren enthousiast maken om volgend jaar mee te varen. Om onze samenwerking te creĆ«ren willen we een van jullie leerlingen studenten deze unieke kans geven om ambassadeur te worden voor de editie van 2023 en hiervoor dit jaar mee te varen.

Voor de editie van 2023 is Den Helder in aanmerking gekomen voor de functie van starthaven. Op zondag 2 juni vertrekken de Tall Ships, voor het eerste gedeelte van hun race over de Noordzee naar Hartlepool in het Verenigd Koninkrijk. De dagen erna zullen zij hun race vervolgen naar Frederikstad (Noorwegen), Lerwick (Shetland-eilanden van het Verenigd Koninkrijk) en Arendal (Noorwegen). 

De ambassadeurs varen mee op de Gulden Leeuw van Harlingen naar Antwerpen van 16 juli tot en met 24 juli met de Tall Ships Races 2022.  Alle informatie over de reis vind je via deze link. De Stichting Sail Den Helder biedt naast het ambassadeurschap, het verblijf aan boord van de Gulden Leeuw deze zomer, een reisverzekering en vergoedt de kosten voor je treinkaartje naar huis. 

Wat verwachten we van een ambassadeur?

  • Dat je het leuk vindt om het avontuur aan te gaan op de Gulden Leeuw deze zomer tijdens de Tall Ships Races 2022.
  • Zodat jij alle andere leerlingen/studenten van de opleiding enthousiast kan maken om volgend jaar ook mee te varen op de Tall Ships Races 2023 van Den Helder naar Hartlepool in het VK. 
  •  Dat jij je blogs/vlogs wilt delen tijdens de reis.
  • En na de reis dus beschikbaar bent voor een aantal presentaties op jouw opleiding en/of 
  • Interviews met de pers. Jij wordt namelijk samen met de 5 andere ambassadeurs het gezicht van de trainees campagne voor de Tall Ships Races 2023.

Heeft jullie school de ambassadeur die wij zoeken? Voor meer informatie kun je een mail sturen naar monique@windseeker.org of de website bezoeken via deze link.
Aanmelden kan alleen na een akkoord van Windseeker. Via de organisatie Windseeker kunnen jongeren zich aanmelden voor trainee voor internationale zeilreizen en zeilwedstrijden en dus ook voor deze editie van 2022. 

Meer nieuwsberichten