No module Published on Offcanvas position

Interactieve ouderavond - Onder Invloed

Ouderavond met thema Onder Invloed 

Donderdagavond 17 november 2022 organiseert OSG De Hogeberg in samenwerking met terugspeeltheatergroep Playback een interactieve ouderavond. Ouders van leerlingen in de 3e klas hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen, maar ook ouders met leerlingen uit klas 4 en hoger zijn uiteraard van harte welkom. 

De theatergroep laat door middel van interactief spel zien, hoe je je kind kunt helpen bij het aangeven van zijn/haar grenzen bij drank- en/of drugsgebruik. 

Drank en drugs blijven een actueel thema voor jongeren. Texel is hierop ook absoluut geen uitzondering. Dat experimenteren spannend is en het onbekende lokt, hoort bij jong zijn. Toch wil je als ouder jouw kind(eren) behoeden voor gebeurtenissen waar ze later spijt of last van krijgen. Natuurlijk wil je dat ook graag goed communiceren. Dat dit niet altijd eenvoudig is, weten we allemaal. 

Terugspeeltheater Playback vormt een interactieve loopbrug tussen de ouders en acteurs. De naam zegt het al; terugspeeltheater. Door scenes weer opnieuw te spelen kunnen ouders van elkaar leren hoe om te gaan met drugs-en alcoholgebruik bij kinderen. Hierbij worden over en weer tips en oplossingen gedeeld. 

Klik hier voor meer informatie over de avond. 

 

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: