No module Published on Offcanvas position

Kamp HV3

Donderdag 22 en vrijdag 23 september stond het introductiekamp van HV3 op het programma. Onder leiding van mevrouw Daals, mevrouw de Visser, meneer Stork en meneer Stevens hebben de leerlingen zich prima vermaakt.

Op de eerste dag werden de tenten opgezet, waarbij de ouders gezellig kwamen helpen. Daarna op de fiets naar Paal 9 voor een heuse zandkastelenwedstrijd. Aansluitend naar de Bonte Belevenis. Na de fietstosch naar de camping werden de telefoons ingeleverd voor een telefoonvrije avond en werd er patat gegeten. 's Avonds was het programma nog niet klaar; een kapselcompetitie, blikspuit, weerwolven bij Ceres en als aflsuiting een spookverhaal. Daarna gingen de leerlingen slapen, nou ja, iets wat daar (misschien) in de buurt komt. Na een ontbijt werden de kampeerspullen weer ingepakt en keerden de leerlingen huiswaarts.
Het zwaardvechten bij Fort de Schans - waarvoor zij prachtige zwaarden hadden gemaakt - houden ze tegoed. daar kiezen we een dag met mooier weer voor uit. De sfeer was fantastisch en iedereen heeft genoten. HV3 en de mentoren hadden het schooljaar niet beter kunnen beginnen!

Kampderdeklas
Derderklaskamp5
Kampderdeklas2
Kampderdeklas3
Kampderdeklas4

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: