Kom binnen bij de bedrijvendagen

OSG De Hogeberg neemt deel aan de volgende editie van de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen van maandag 20 t/m zaterdag 25 maart 2023. 

De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om onder meer scholieren en studenten een idee te geven wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt, maar ook om werkzoekenden en inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord.    

Natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om familie, vrienden of andere geinteresseerden het bedrijf te kunnen laten zien.

Speciaal voor de Texelse bedrijven:

Bent u trots op uw bedrijf en wilt u de inwoners van Texel laten zien wat u doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, uw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Klik hier voor de informatie over hoe u als Texels bedrijf kunt aansluiten.

Op dinsdagmiddag 21 maart 2023 gaan de leerlingen van de tweede klassen van OSG De Hogeberg in groepjes langs de aangemelde bedrijven. Zij zullen zich door middel van opdrachten oriënteren in de verschillende beroepenvelden.

 

Meer nieuwsberichten