Leerlingen vmbo organiseren tuinconcerten

De leerlingen van leerjaar drie van VMBO basis en kader die het keuzevak Evenementen volgden, hebben verschillende tuinconcerten georganiseerd. In de week van 8 tot 12 juni vonden de concerten plaats in de Hollewal of Gollards. De leerlingen hebben een stukje over hun evenement geschreven, hieronder kan je lezen wat er elke dag is heeft plaatsgevonden.

Op maandag 8 juni hebben Doris en Jesper een evenement georganiseerd bij de Hollewal in Den Burg. Hierbij hebben we drie mensen gevraagd om hun optreden te doen in de tuin. Dit was een optreden met verschillende leuke liedjes. Veel mensen hebben toen een uur lang van de gezellige muziek kunnen genieten.

Jochem en Sep hadden voor dinsdag 9 juni een band (Scheepstuig) geregeld voor de Gollards. Ze hebben dit zelf helemaal georganiseerd en de band vond het meteen leuk om op te komen treden. Het Scheepstuig speelde leuke gezellige muziek voor de ouderen.

Serahja en Mandy organiseerden op 10 juni een tuinconcert bij de Gollards. Ze hadden zelf iemand geregeld. Ze hadden Thomas gevraagd om muziek te komen spelen, hij speelde gitaar en zong. Hij heeft in vier verschillende tuinen 15 minuten gespeeld. 

Maartje en Max hebben op 11 juni een tuinconcert georganiseerd bij de Hollewal. Door het slechte weer is het concert in het strandhuisje gegeven, hierdoor konden de bewoners de nummers horen. 

Pax en Devin hebben op 12 juni een bingo georganiseerd bij de Hollewal. Ze hebben zelf voor prijzen gezorgd. Ze hebben er erg veel plezier in gehad en hopen dat de ouderen zich goed hebben vermaakt.

tuinconcert7
tuinconcerten5
tuinconcerten4
tuinconcerten2
tuinconcerten3
bingo

Meer nieuwsberichten