No module Published on Offcanvas position

Nieuws van de decanen

Ter voorbereiding op de pakket- en profielkeuze staan er weer een aantal voorlichtingen in de agenda. Zie hierna meer informatie. 

Op woensdag 8 februari gaan alle derde klassen van onze school en de andere VO-scholen uit de Kop van Noord-Holland naar het Beroepenevent van Op Kop in de Dukdalf en het Techpark in Den Helder. We gaan om 7:30 uur vanaf school met de bus naar de boot van 8 uur. We zullen van 8:30 – 10:30 uur een inkijkje krijgen in veel beroepen, dit ter voorbereiding op de pakket- en profielkeuze. We hebben de boot van 11:30 uur weer terug en gaan met de bus naar school. De leerlingen hebben dan vanaf 12:10 uur weer les.

Op donderdag 9 februari is er voor álle ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden gelegenheid om het Beroepenevent te bezoeken en wel van 16:30 – 19:00 uur. Daar kunt u samen met uw kind verder kijken welke sectoren en beroepen werkgelegenheid bieden in onze regio en wat aansluit bij de interesses van uw kind.

Klik hier voor meer informatie over het Beroepenevent. 

Beroepenevent Op Kop

 

Op dinsdag 31 januari van 14:20 – 15:10 uur komen onze twee schoolagenten Sil van Heerwaarden en Hidde Struick voorlichting geven over solliciteren bij de politie. Ze zullen aandacht besteden aan zowel de MBO- als de HBO-route. Ook de route via de MBO Handhaving, Toezicht & Veiligheid komt aan bod.

Heeft uw kind interesse in een carrière bij de politie, dan kunt u of uw kind een mail sturen o.v.v. naam en klas aan Vincent Stork ( ). Bij voldoende animo zullen we een tweede groep maken voor die middag of een andere middag prikken.

Klik hier voor meer informatie over werken bij de politie. 

Politie

 

Kenniswerkplaats organiseert voor studenten van InHolland Alkmaar in de week van 30 januari t/m 2 februari wederom een Hackathon. HBO-studenten zetten hun tanden in het onderwerp “Energie in balans”, verkennen de uitdagingen met bewoners en bedrijven en presenteren op donderdagavond hun bevindingen aan het publiek.

Voor 10 havo4/vwo4-leerlingen is dit een kans om kennis te maken met HBO-studenten, ze wegwijs te maken op Texel (op maandagmiddag 30 januari) en deel uit te maken van de jury (op donderdagavond 2 februari). Eventueel kunnen leerlingen ook meer dagen meelopen in overleg met hun decaan. Mocht u denken dat het iets is voor uw kind, bespreek het dan met ze en laat ze zich opgeven bij Vincent Stork ( ).

Klik hier voor meer informatie over Hackathon Kenniswerkplaats Texel. 

Hackathon

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: