No module Published on Offcanvas position

OSG introduceert Mr. Chadd

De Hogeberg heeft een overeenkomst gesloten met Mr. Chadd voor de bovenbouw klassen havo/vwo. Mr. Chadd is een online platform waar leerlingen vragen voor al hun vakken kunnen stellen en in chatvorm tot het juiste antwoord kunnen komen. Het helpt ze verder op momenten dat ze even geen directe feedback van hun vakdocent kunnen krijgen, zowel op school als thuis.

Doordat zij direct uitleg ontvangen, wordt de intrinsieke motivatie om te leren vastgehouden. De leerlingen worden geholpen door gescreende vakdeskundigen. Zij geven op maat uitleg en zijn voor, tijdens en na schooltijd bereikbaar. Zowel doordeweeks als in het weekend. Mr. Chadd is een aanvulling op het huidige onderwijs, dus geen vervanging van huidig onderwijs. De bovenbouw klassen havo en vwo krijgen op dinsdag 29 oktober instructie hoe ze Mr. Chadd kunnen gebruiken. Gedurende dit schooljaar zal worden gekeken of het ook zinvol is om Mr. Chadd bij andere klassen/afdelingen te introduceren. 

Onder de downloads, staat de brochure van Mr. Chadd. hierin vindt u meer informatie. Ook kunt u de website van Mr. Chadd bezoeken via deze link.

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail:


<style>
.module-titlemeerberichten h3.sppb-addon-title::before,
h3.sppb-addon-title::before,
.view-article.layout-default h1::before,
h1.sppb-addon-title::before,
h3.module-titlemeerberichten::before,
div.item-title h2::before,
.decanaatsectie .datumcol p
{
background-color: #346fb0 !important;
}

.imgLeerling {

border-color: #346fb0 !important;

}
</style>