Schoolvoetbaltoernooi Utrecht

Dinsdag 22 maart werd het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd in Utrecht voor klas 3 en 4. Onze school is er onder de bezielende leiding van Nico Kremer heengegaan met Twee jongensteams en één meisjesteam.

Het verslag van onze toptrainer:

Eindelijk was het dan zover: om 5.30 uur stonden 30 leerlingen en vier begeleiders klaar voor de school om in de bus te stappen op weg naar het schoolvoetbaltoernooi in Utrecht. Na twee jaar Corona kon het toernooi eindelijk doorgang vinden en waren we in Utrecht als gastschool uitgenodigd om mee te doen met twee jongensteams en één meidenteam.

Er werd 8-8 gespeeld op een half veld. Het meidenteam deed het zeer verdienstelijk en hadden vooral een hoop lol met elkaar. Ze eindigden als 4e in de poule. Het ene jongensteam werd 2e  in de poule en kwam dus net tekort om de halve finales te halen.
Het andere jongensteam presteerde erg goed en werd met drie zeges en één gelijkspel 1e in de poule. In de halve finale was het spannend en na een 0-0 eindstand moesten penalty’s een winnaar aanwijzen. Helaas werd deze penaltyserie verloren. Er moest worden gespeeld om de 3e en 4e plaats en deze werd, na penalty’s, wel gewonnen.
Al met al was het een fantastisch mooie, zonnige dag en de leerlingen hebben erg genoten en plezier gehad. Na een tussenstop bij de Mac konden we met de boot van 16.30 uur weer huiswaarts keren.

Volgende week dinsdag 29 maart is het de beurt aan de klassen 1 en 2!

Voetbal-2
Voetbal-3
Voetbal1
Voetbal-4

Meer nieuwsberichten