No module Published on Offcanvas position

Speeddaten

 

Op donderdagmiddag 15 december organiseerden we de beroepenspeeddates voor alle leerlingen uit leerjaar 1. De leerlingen van klas 1 zijn bezig met hun eerste stappen op het gebied van loopbaanleren (Loopbaan OriĆ«ntatie en Begeleiding = LOB).

De bedoeling is dat ze aan het einde van het traject, in hun examenjaar een bewuste keuze kunnen maken voor hun vervolgopleiding.

De leerlingen maakten in kleine groepjes in hun klas kennis met beroepen. Er stond een grote verscheidenheid aan beroepen op het programma. Onder meer een advocaat, een KLM-stewardess, een eventmanager, een helikopterpiloot, een Quality manager, een ondernemer van een vogelexcursiecentrum en medewerkers van Ecomare en de Gemeente Texel (openbare orde en veiligheid) hebben verteld over hun beroep. Verder kwamen er ook nog mensen uit de beroepsgroepen zorg, defensie, politie en het Hoogheemraadschap aan bod om over hun beroep te vertellen. 

Dankzij de ouders, verzorgers en vrijwilligers die vol passie over hun beroep vertelden, werd het een geslaagde middag. We bedanken hun nogmaals heel hartelijk.

Beroepenspeeddate-1
Beroepenspeeddate-2
 

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail:


<style>
.module-titlemeerberichten h3.sppb-addon-title::before,
h3.sppb-addon-title::before,
.view-article.layout-default h1::before,
h1.sppb-addon-title::before,
h3.module-titlemeerberichten::before,
div.item-title h2::before,
.decanaatsectie .datumcol p
{
background-color: #346fb0 !important;
}

.imgLeerling {

border-color: #346fb0 !important;

}
</style>