No module Published on Offcanvas position

Speeddaten met beroepen

De leerlingen van klas 1 zijn bezig met hun eerste stappen op het gebied van loopbaanleren. Loopbaanleren ( Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding= LOB) is een belangrijk onderdeel in de schoolloopbaan van uw kind. De bedoeling is dat ze aan het einde van dit traject, in hun examenjaar, een bewuste keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding. Maar….zover is het nog lang niet. We beginnen bij het begin.

Dit jaar zijn we gestart met de digitale LOB methode “Qompas”. Hierin maken de leerlingen allerlei opdrachten rond LOB. Deze opdrachten hebben tot doel om de eigen interesses te ontdekken en te verkennen. Dit krijgt een vervolg in een praktische kennismaking met beroepen.

Op donderdag 15 december van 14:00 tot 15:15 uur organiseren we beroepenspeeddates bij ons op school.

De bedoeling van de beroepenspeeddates is dat leerlingen in kleine groepjes en in de vertrouwde omgeving van hun klas, spreken met mensen uit het beroepenveld en dan ook vragen kunnen stellen.

Om de beroepenspeeddates opnieuw een succes te laten worden vragen we uw hulp. We zoeken ouder(s)/verzorger(s) die mee willen werken aan de speeddates. Hebt u tijd op donderdagmiddag 15 december en vindt u het leuk om in de klas te vertellen over uw beroep. Meld u dan aan via: ( Anjo van den Brakel-Stolk, decaan).

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail:


<style>
.module-titlemeerberichten h3.sppb-addon-title::before,
h3.sppb-addon-title::before,
.view-article.layout-default h1::before,
h1.sppb-addon-title::before,
h3.module-titlemeerberichten::before,
div.item-title h2::before,
.decanaatsectie .datumcol p
{
background-color: #346fb0 !important;
}

.imgLeerling {

border-color: #346fb0 !important;

}
</style>