Themabijeenkomst 'pittige kinderen'

Op verzoek organiseert Texelgezinnen twee themabijeenkomsten voor ouders en opvoeders van kinderen met autisme en/of pittig gedrag. Hierdoor is er voor ieder wat wils, één keer 's ochtends en één keer 's avonds. Het is op een prachtige locatie, jongerencentrum Time Out.
 
De uitnodiging vindt u hier.
 
Steeds meer Texelse gezinnen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Want soms lijkt alles tegen te zitten. Lastige dingen stapelen zich op en worden steeds zwaarder. Er hoeft dan maar iets te gebeuren en de emmer loopt over. Dan kan een ervaringsdeskundige vrijwilliger uit de buurt met een luisterend oor en helpende hand uitkomst bieden. Texelgezinnen is er voor Texelse gezinnen met kinderen (0-23 jaar). De hoofddoelstelling is het welzijn en welbevinden van de Texelse jeugd te verbeteren.
Door laagdrempelig en zonder oordeel preventieve ondersteuning te bieden, ontstaat  er weer een beetje ruimte. Uiteindelijk zijn we allemaal ervaringsdeskundig op ons eigen gebied. Hoe fijn is het als je met gelijkgestemden kennis en ervaringen kunt delen onder het genot van een bakje koffie. Niemand hoeft het alleen te doen. 
 
Cintha Stiekema en Bianca Polderman
Coördinatoren Texelgezinnen en beheerder depot

Meer nieuwsberichten