Wederom hoge slagingspercentages

Dit jaar hadden de in totaal 150 examenleerlingen vanwege coronamaatregelen de mogelijkheid om gespreid over een eerste, tweede en zelfs derde tijdvak examen doen. Het (bijna) totaalbeeld van de scores laat zien dat gemiddeld 98% van alle leerlingen is geslaagd. 
Op vrijdag 1 juli 2022 hoorde de volgende groep examenleerlingen of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Nog ruim 20 leerlingen zaten in spanning te wachten en kregen rond 11:30 uur het verlossende telefoontje. Om 13:00 uur werden ze feestelijk onthaald op school. 

Bij het vmbo basis slaagde 100%, bij het vmbo kader 100% en bij de mavo 97%. Bij de afdeling havo slaagde 97% van de leerlingen en bij het vwo slaagde 94% van de leerlingen. Twee leerlingen van de mavo slaagden cum laude. Nog drie leerlingen kunnen een herkansing doen in het derde tijdvak. Deze is in de week van 5 t/m 8 juli. Deze leerlingen ontvangen dan op 14 juli 2022 de uitslag. De totale slagingsscores kunnen hierdoor, nog iets positiever uitvallen. De diploma-uitreiking, die dit jaar het thema Grazy Summer heeft, is op 6 en 7 juli 2022 in de evenementenhal de Krim. De geslaagde leerlingen hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen. 

Via deze link kunt u het bericht van de Texelse Courant lezen.

Meer nieuwsberichten