No module Published on Offcanvas position

Nelleke Theijssen haalde haar vwo-diploma in het schooljaar 2017/2018

Nelleke studeert Sterrenkunde in Leiden: “Ik heb het super erg naar mijn zin en de studie is super interessant.

Af en toe is het zeker moeilijk, maar dat vind ik juist leuk, ik houd van een uitdaging. Het mooie aan studeren is toch wel dat je dingen leert die je ECHT boeien. Daarnaast mag ik in z’n geweldige tijd studeren, van alles wordt ontdekt! Zoals 10 april 2019 werd de eerste foto van een zwart gat OOIT getoond!”

Nelleke ziet haar toekomst rooskleurig in: “Ik zou later heel graag mensen willen vertellen hoe mooi de wereld en het heelal is, ze op deze manier inspireren met de kennis die ik nu opdoe en nog mag opdoen! Het lijkt me een eer om dat te mogen doen.”

Haar schooltijd heeft ze positief ervaren: “Als ik terugkijk heb ik mijn schooltijd leuk ervaren. Hier en daar super chaotisch en druk. Ik heb veel geleerd en kon af en toe goed lachen om de docenten. Ik werd vaak vrolijk door de hoeveelheid kleur in de school, dit maakt de sfeer gezellig. Goed aan de OSG vond ik het contact tussen de docent en leerlingen, je kon makkelijk de docent aanspreken en kreeg goed persoonlijk hulp van degenen. Ik kijk positief terug op mijn tijd op de OSG, met het behalen van mijn diploma heb ik een hoofdstuk in mijn leven afgerond."

 

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: