Fantastische Hollywood diplomauitreiking

Dit jaar was de diplomauitreiking anders vanwege Corona. We wilden de leerlingen in elk geval een daverende afsluiting geven van hun middelbare schoolperiode. Samen met Teambuidliding Texel en de Krim is een heel uniek concept bedacht. Een groot feest geheel in Hollywood stijl. Kledingvoorschrift: Hollywood chique.

Het is een prachtig feest geworden! Een van de ouders beschreef de beleving zo treffend dat we deze tekst hier graag publiceren:
Net als in Hollywood wachten in de auto in de rij tot dat jij mag 'shinen'. De auto rijdt voor de evenementenhal, de rode loper ligt klaar voor de examenleerling. Het feestelijke onthaal begint al bij de ingang.Binnen in de foyer wordt het alleen nog maar mooier en leuker. Iedereen is mooi aangekleed, de waarnemend rector mevrouw Corrie Eriks lijkt wel van Koninklijke afkomst! Met een drankje in de hand worden wij met elkaar door een professionele fotograaf op de foto gezet en mogen we verder lopen met een heerlijk hapje in de hand naar de coach waar de examenleerling wordt toegesproken Dan mag de examenleerling doorlopen naar de muziekman Marco van Sambeek waar een liedje uitgekozen mag worden. Wij mogen alvast de zaal in om de examenleerling op te wachten. Daar komt ze, lopend over de catwalk met een prachtig lied van Frank Sintra, Fly me tot de moon, naar het podium om haar diploma te ondertekenen en haar 'minutes of fame' verder te mogen beleven. Alle ogen zijn op haar gericht, wat een fantastische beleving! Ook hier weer een professionele fotograaf die het tekenmoment vastlegt. Na het afdalen van het podium en de rode loper volgend staan ​​daar twee afgevaardigden van de ouderraad klaar om de felicitaties en een roos uit te delen. Hierna langs een haag van enthousiaste leraren die de examenleerling met slingers behangen. Van alle kanten hoor je gefeliciteerd roepen. En dan kom je weer in de foyer en daalt langzaam het besef: WAT EEN FANTASTISCHE AVOND! We kunnen het met elkaar amper nog geloven wat er net allemaal is gebeurd. Dan druppelen de eerste berichten binnen met foto's en filmpjes van mensen die naar de livestream (!) Hebben zitten kijken. Onderweg naar de auto lopen wij met een glimlach op het gezicht en in de auto vertellen wij allemaal uitgelaten hoe wij dit met en voor onze examenleerling hebben ervaren. Het was echt een fantastische 'minutes of fame'! Ondanks dat de exmanenleerling met 10 á 15 minuten weer buiten staat, is dit naar onze mening een groot succes en kan de OSG dit er absoluut in houden. Deze avond zal onze examenleerling zeker niet meer vergeten! Waarvoor DANK! Ik wil dan ook iedereen die hier aan mee heeft gewerkt bedanken: FANTASTISCH !!!! HULDE !!!

Zie via deze link het artikel op Texel-Plaza.
Via deze link is het artikel in de Texelse Courant te lezen.

c94635b4-c998-4800-98ff-9266696d0dae
15bfe845-ac49-4b97-b1cd-f0cd11318d9c
2ee820b3-699e-41e6-ae44-766e2f767fb5
IMG2144
IMG2164
IMG2142
IMG2140
IMG2135

Meer nieuwsberichten