Mediatheek zoekt vrijwilligers

Lijkt het u leuk om te werken met jongeren en wilt u meer betrokken zijn bij de school? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in de mediatheek.

In de mediatheek kunnen leerlingen informatie zoeken, materialen lenen, op de laptop werken of gewoon lekker zitten lezen. Momenteel zoeken we vrijwilligers voor op de maandag en vrijdag. Als vrijwilliger assisteer je bij het administratief verwerken van alle uitleningen, het opruimen van boeken, hulp bieden aan leerlingen, het uitleenklaar maken van nieuwe materialen etc. Het betreft werkzaamheden op een vast dagdeel.  

Heeft u interesse? U kunt kennismaken met de mediatheek door een keer te komen kijken. Na een kort gesprek kunt u desgewenst een uurtje meedraaien. Zo ontdekt u snel genoeg of het werk bij u past. En wij ontdekken of u bij de mediatheek past. OSG de Hogeberg kent een vrijwilligersvergoeding toe van € 5,00 per uur. Voor vragen of om een ​​afspraak te maken, kunt u mailen naar de coördinator van de mediatheek Angelica Sundin:  mediatheek@dehogeberg.nl

Meer nieuwsberichten