Nieuws van de MR

Het schooljaar zit er weer op en ook dit jaar is weer voorbij gevlogen. Tijd om de balans op te maken voor de MR. Terugkijken en vooruitblikken.

Het lijkt wel het begin van een oudejaarstoespraak, maar zo gaat dit in onderwijsland rond de zomervakantie. We zijn als MR rond oktober ‘21 naar een training geweest en ons belangrijkste speerpunt was (en is nog steeds) 'zichtbaarheid'. Door actief zichtbaar te worden door berichten in het weeknieuws en het organiseren van de MR spreekuren, hebben we veel meer input gekregen van ouders, leerlingen en collega’s. Zelfs de directie maakt gebruik van het uur voor overleg met de MR.

We hebben ook gezien dat er serieuze belangstelling was voor de leerlinggeleding, waardoor Ese Roeper en Sven Grobben waardige opvolgers hebben gekregen in de persoon van Elin Whyte en Thomas van der Vlerk. En ook in de laatste etappe naar einde van het schooljaar bleek er voldoende belangstelling voor de vacature voor MR lid oudergeleding, waardoor wij Sonja van Leeuwen konden verwelkomen in onze laatste MR vergadering. Zodoende starten wij begin september weer met een volledige en vooral zichtbare MR aan schooljaar 2022-2023.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe en mochten er zaken spelen of leven, u weet ons te vinden.

De MR

Meer nieuwsberichten