Stage vmbo 3 en 4

De afgelopen twee weken waren de leerlingen van leerjaar 3 en 4 vmbo basis en kader op stage. Het was een hele klus om iedereen onder te brengen bij een bedrijf of instelling naar eerste keuze. Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat het erg goed gelukt is en dat het overgrote deel van de stagelopers de periode zinvol bezig is geweest met ervaringen opdoen in de praktijk.

Het Texelse bedrijven en organisaties uit verschillende segmenten hebben uitstekend meegewerkt door het aanbieden van stageplekken. Zo waren er leerlingen onder andere op scholen , bij horecabedrijven , bij transportondernemingen en bij loonbedrijven ingedeeld. Tijdens de stageperiode waren er duidelijke opdrachten die gedaan moesten worden in het stageboek. Sommige bedrijven wisten zelfs deze opdrachten nog aan te vullen met meer specifieke opdrachten gericht op hun bedrijfstak. 

Na de herfstvakantie is er nog gelegenheid om deze opdrachten aan te vullen en in te leveren. Daarna kan deze stageperiode met succes worden afgesloten.

 

Meer nieuwsberichten