Texelse vakantiekaart 2020

Stichting Young 4 Ever start woensdag 24 juni om 14.00 uur met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart. De kaart is voor Texelse kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. De Texelse vakantiekaart bevat dit jaar 8 bonnen, waarmee kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. 

We hebben weer veel verschillende activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, vogel safari, bioscoop, diverse creatieve activiteiten, surfen, sportvissen op zee, catamaranzeilen, e-skaten, powerkiten, fitness, tennis, golfen, techniekworkshops en nog veel meer.
Dit jaar kunt u de kaart online reserveren op www.young4ever.nl en op afspraak ophalen in de Time Out. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 16 augustus 2020 gebruikt wordenDe kaart kost € 35,- . De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Dit jaar kunt u alleen online een kaart reserveren en betalen via ideal, het is niet mogelijk om de kaart in de Time Out te kopen. Dit, in verband met de coronamaatregelen. Wanneer u een kaart online gereserveerd heeft, krijgt u van ons een bevestigingsmail met daarin een dag en tijdstip vermeld wanneer u de kaart kunt ophalen in de Time Out.

De Texelse vakantiekaart wordt mede mogelijk gemaakt door alle deelnemende bedrijven, TESO en Gemeente Texel.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met:

Berber Kruger 06-44083613/ berber@young4ever.nl
Sandra van de Water 06-20918785/ sandra@young4ever.nl
Vera Volders 06-12230070/ vera@young4ever.nl

 

Meer nieuwsberichten