No module Published on Offcanvas position

Schoolkrant

Blog - Een vullende lunch?

Ben je je bammetjes van thuis vergeten ? of wil je gewoon iets lekkers uit de kantine halen wat vult? Dan is daar vrij weinig keuze voor meestal is het dan al gauw een soepje van de dag.

Persoonlijke mening

Mijn persoonlijke mening is dat het aanbod in de kantine veel groter moet dan dat het nu is. Er zijn de afgelopen jaren wel wat aanpassingen gedaan in het assortiment. Zo zijn er nu bijvoorbeeld KitKats en Sultana's toegevoegd aan het assortiment. Maar niet echt iets voor een goede lunch, zoals belegde broodjes of dat soort dingen. 

Meer aanbod

Op insta hebben wij onze volgers gevraagd wat zij van het aanbod van de kantine vinden. We kregen veel dezelfde soort reacties: ‘te weinig’ ‘slecht’ ‘karig’ . Wij hebben ook gevraagd wat er dan aan het assortiment zou moeten worden toegevoegd. Daar kwam vooral uit (belegde) broodjes, tosti’s en paninis. Vooral allemaal broodjes. Op andere scholen worden voornamelijk veel saucijzenbroodjes, frikandelbroodjes en kaasbroodjes verkocht wellicht is dat  ook een idee voor hier

(Belegde) broodjes

Natuurlijk kan je niet zomaar in een keer een heel assortiment met diverse broodjes aanbieden. Maar misschien is het een idee om een keer praten met leerlingen en docenten en dan vragen welke broodjes ze het liefst zouden willen eten en kopen op school.  Als je dat eerst een paar dagen per week doet en dan kun je het later altijd aan het vaste assortiment toevoegen. Het lijkt mij niet verstandig om dit net als de uienkruiers op een dag te doen, maar hiervoor meerdere dagen beschikbaar te stellen, Belegde broodjes zouden bijvoorbeeld gemaakt kunnen worden door leerlingen in de keuken van de OSG, of in overleg met de Texel Academy die hier ook in het gebouw zit bijvoorbeeld!

Dus uit meningen van onze volgers blijkt dat het aanbod te schaars is in de kantine.

aanbod kantine poll

Deze resultaten komen uit een poll op insta

Ongeveer 588 leerlingen van de 700 vinden dat er te weinig aanbod is in de kantine!

Geschreven door: Michael Maas

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: