No module Published on Offcanvas position

Schoolkrant

De eerste weken op de OSG

De overstap van de bassischool naar de OSG

De allerlaatste week voor de vakantie namen we afscheid van de bassischool. Ik vond het wel leuk om naar een nieuwe school te gaan, het is wel allemaal anders dan de bassischool. Daar bleef je in een lokaal met een leraar en hier heb je verschillende docenten en het is meneer of mevrouw.

De eerste weken op de OSG

Bij de introductiedagen deden we vooral allemaal kennismakingspelletjes en we gingen ook nog picknicken met de klas. Vrijdag was mijn eerste schooldag. Het was wel wat anders dan een schooldag op de bassischool maar het was wel leuk.

Wat vind ik van de vakken

Ik vindt het leuk wat we nu allemaal doen, sommige vakken vind ik nog wel wat lastig. Ik vind kunst wel leuk. Meestal krijgen we dan een creatieve opdracht om te doen. Ook dienstverlening en producten vind ik wel leuk.

Wat vind ik van de coronaregels op school

Ik vind de coronaregels wel goed. Alleen het omlopen en dat de ramen openstaan is af en toe wel vervelend. Maar we moeten ons voorlopig aan de regels houden. De kantine is binnen ook dicht. Buiten staat nu wel een kantinekar, dat is wel leuk. Ik hoop zelf dat alles weer normaal kan en dat het met het virus ook weer een beetje beter gaat.

 

Image
Image

Adresgegevens

Haffelderweg 40, Den Burg

Postbus 153, 1790 AD, Den Burg

KvK: 72241713

Contact

Telefoon: +31(0)222-312121
Fax: +31(0)222-314765

E-mail: